VELKOMMEN TIL
BELLAGROUP

Bellagroup er en af Danmarks største og førende virksomheder inden for hoteller, konferencer, events og hospitality. Vi har heddet BC Hospitality Group siden 2014, og den 1. november 2021 var en mærkedag, der markerede nye tider hos os, da vi skiftede navn til Bellagroup.
 

HOSTING MOMENTS THAT MATTER
på fremtidens bæredygtige hospitality platform.

Vores forretning handler om værtskab. Hvert år byder vi over 1 mio. gæster fra ind- og udland velkommen i bæredygtige rammer på vores venues og hoteller i København

SE MERE OM VORES VÆRDIER


RESPONSIBLE HOSPITALITY

Vi arbejder målrettet med CSR og bæredygtighed på tværs af brands og forretningsområder. 

Vores mål er at levere den bedste service til vores gæster, og samtidig tage ansvar for forretningens påvirkning af og aftryk på miljø og samfund.

Det kan for eksempel være via sociale partnerskaber til bekæmpelse af madspild og energibesparende initiativer.

SE MERE OM RESPONSIBLE HOSPITALITY
 

 

Brands og forretningsområder​

 

Bellagroup er en af Københavns største hotelgrupper og driver de tre internationale hoteller Copenhagen Marriott, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers, der tilsammen har knap 1.600 værelser. 

BELLA CENTER COPENHAGEN
Bella Center Copenhagen er det største kongres- og messecenter i Skandinavien - udstyret med det allernyeste inden for design og teknologi til kongresser. Bella Center Copenhagen ligger 10 minutter fra Københavns internationale lufthavn og under 10 minutter fra Københavns centrum og er således ideelt til ethvert arrangement.
BELLA ARENA
Bella Arena er den nyeste tilføjelse til Bella Center Copenhagen. En unik og bæredygtig arena der giver København helt nye muligheder for alle former for kultur-, sports- og kongresevents.
BELLA SKY CONFERENCE & EVENT
Et topmoderne konferencecenter beliggende sammen med Bella Center Copenhagen. Her får du ikke bare unikke lokaler, høj service og bæredygtige løsninger, men også den optimale beliggenhed og infrastruktur.
CIFF
Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) er Nordeuropas førende og mest innovative modeplatform. Her præsenterer de førende brands deres bud på trends og tendenser på kuraterede områder.
MESSER & UDSTILLINGER
Bella Center Copenhagen danner årligt rammen om en lang række messer og andre arrangementer. Porteføljen af arrangementer er en blanding af Bella Center Copenhagens egne messer og messer, hvor huset lejes ud til en ekstern arrangør.
ANDRE FORRETNINGSOMRÅDER
En række mindre forretningsområder er også en del af Bellagroup. Heriblandt egen cateringvirksomhed, kontor- og showrooms udlejning samt bus- og limousinetransport.

BELLAGROUP - CENTER BOULEVARD 5 - 2300 KØBENHAVN S - CVR: 37939838
NEWSLETTER - LINKEDIN - KONTAKT OS