HEALTH & SAFETY

Som gæst hos Bellagroup er din sikkerhed altid vores højeste prioritet. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

HEALTH & SAFETY HOS BELLAGROUP

- VORES OPGAVE ER AT SØRGE FOR DIG -


Som gæst hos Bellagroup er din sikkerhed altid vores højeste prioritet. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

Aktuel information - opdateret 15.01.2022
Vi følger naturligvis de til enhver tid gældende retningslinier

Coronapas
Møde- og konference/eventgæster på vores hoteller eller venues skal være forberedt på at kunne fremvise gyldigt coronapas. Det gælder også, hvis man er gæst på en af vores restauranter.

Mundbind
skal i henhold til gældende retningslinier bæres i alle serverings- og konferenceområder samt i alle offentlige områder på vores hoteller.

Forsamling
Vi afholder arrangementer ud fra de til enhver tid gældende retningslinier, areal- og afstandskrav samt forsamlingsloft.
Frem til 31. januar har vi et forsamlingsloft på 500 personer til konferencer.

Vi sørger for det praktiske
Vi er som altid klar til at håndtere praktikken, så et besøg hos os bliver præcis, som det skal være. Du får råd og vejledning af vores kompetente teams.

Vi har stor erfaring i at planlægge og håndtere alle typer arrangementer - uanset omfang, venue og om du er konferencedeltager, hotel- eller restaurantgæst eller på messe. Det gælder til hverdag såvel som i ekstraordinære situationer.

 

HOS OS KAN DU ALTID FØLE DIG TRYG

Vi har altid høje standarder for bl.a. hygiejne, fødevarehåndtering og rengøring, og det er vigtigt at understrege, at har du, som arrangør, særlige ønsker til f.eks. ekstra hygiejneforanstaltninger, afstand eller lignende, kan vi naturligvis håndtere det.

Vores opgave er at sørge for, at du som gæst kan koncentrere dig 100% om det, du er her for, og vi glæder os til at servicere dig.

 

HOTELLER OG VENUES I BELLAGROUP

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel, Bella Sky Conference & Event, Bella Center Copenhagen samt Bella Arena.

 

 

SPØRGSMÅL ELLER SÆRLIGE ØNSKER? 

Skulle I have særlige ønsker eller behov for individuel sparring i forbindelse med jeres arrangement, er vi altid klar til at assistere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

healthsafety@bchg.dk.

 

BELLAGROUP - CENTER BOULEVARD 5 - 2300 KØBENHAVN S - CVR: 37939838
NEWSLETTER - LINKEDIN - KONTAKT OS