HEALTH & SAFETY

Som gæst hos Bellagroup er din sikkerhed altid vores højeste prioritet. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

HEALTH & SAFETY HOS BELLAGROUP

- VORES OPGAVE ER AT SØRGE FOR DIG -


Som gæst hos Bellagroup er din sikkerhed altid vores højeste prioritet. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

Aktuel information om COVID-19

Vi følger naturligvis de til enhver tid gældende retningslinier

Den 1. februar 2022 ophørte alle COVID-19 relaterede restriktioner i Danmark.

Det betyder at der ikke længere er krav om mundbind eller coronapas i alle serverings- og konferenceområder samt i alle offentlige områder på vores hoteller eller venues.

Forsamlingsloftet bortfaldt også fra 1. februar 2022, så der ikke længere er krav om antal ved forsamlinger. For AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott gælder også Marriott Internationals Commitment to Clean og for Crowne Plaza Copenhagen Towers gælder IHGs Clean Promise.
 

Vi sørger for det praktiske
Vi er som altid klar til at håndtere praktikken, så et besøg hos os bliver præcis, som det skal være. Du får råd og vejledning af vores kompetente teams.

Vi har stor erfaring i at planlægge og håndtere alle typer arrangementer - uanset omfang, venue og om du er konferencedeltager, hotel- eller restaurantgæst eller på messe. Det gælder til hverdag såvel som i ekstraordinære situationer.

 

HOS OS KAN DU ALTID FØLE DIG TRYG

Vi har altid høje standarder for bl.a. hygiejne, fødevarehåndtering og rengøring, og det er vigtigt at understrege, at har du, som arrangør, særlige ønsker til f.eks. ekstra hygiejneforanstaltninger, afstand eller lignende, kan vi naturligvis håndtere det.

Vores opgave er at sørge for, at du som gæst kan koncentrere dig 100% om det, du er her for, og vi glæder os til at servicere dig.

 

HOTELLER OG VENUES I BELLAGROUP

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel, Bella Sky Conference & Event, Bella Center Copenhagen samt Bella Arena.

 

 

SPØRGSMÅL ELLER SÆRLIGE ØNSKER? 

Skulle I have særlige ønsker eller behov for individuel sparring i forbindelse med jeres arrangement, er vi altid klar til at assistere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

healthsafety@bchg.dk.

 

BELLAGROUP - CENTER BOULEVARD 5 - 2300 KØBENHAVN S - CVR: 37939838
NEWSLETTER - LINKEDIN - KONTAKT OS