HEALTH & SAFETY

Som gæst hos Bellagroup er din sikkerhed altid vores højeste prioritet. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

HEALTH & SAFETY HOS BELLAGROUP

- VORES OPGAVE ER AT SØRGE FOR DIG -


Som gæst hos Bellagroup er din sikkerhed altid vores højeste prioritet. Vi har en lang historie med afholdelse af alle typer arrangementer, og har oparbejdet stor viden og erfaring gennem tiden.

Seneste nyt er, at coronapas genindføres i Danmark fra 12. november 2021. Passet dokumenterer om man enten er vaccineret, er tidligere smittet eller testet negativ. Er man møde- eller konference/eventgæst i vores hus, skal man derfor være forberedt på at kunne fremvise gyldigt coronapas. Det gælder også hvis man er gæst på en af vores restauranter.

Vi er som altid klar til at håndtere praktikken, så et besøg hos os, som altid, bliver præcis som det skal være.

Vi er topprofessionelle og har stor erfaring i at planlægge og håndtere alle typer arrangementer - uanset omfang, venue og om du er konferencedeltager, hotel- eller restaurantgæst eller på messe. Det gælder til hverdag såvel som i ekstraordinære situationer.

 

HOS OS KAN DU ALTID FØLE DIG TRYG

Vi har altid høje standarder for bl.a. hygiejne, fødevarehåndtering og rengøring, og det er vigtigt at understrege, at har du, som arrangør, særlige ønsker til f.eks. ekstra hygiejneforanstaltninger, afstand eller lignende, kan vi naturligvis håndtere det.

Vores opgave er at sørge for, at du som gæst kan koncentrere dig 100% om det, du er her for, og vi glæder os til at servicere dig.

 

HOTELLER OG VENUES I BELLAGROUP

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel, Bella Sky Conference & Event, Bella Center Copenhagen samt Bella Arena.

 

 

SPØRGSMÅL ELLER SÆRLIGE ØNSKER? 

Skulle I have særlige ønsker eller behov for individuel sparring i forbindelse med jeres arrangement, er vi altid klar til at assistere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

healthsafety@bchg.dk.

 

 

BELLAGROUP - CENTER BOULEVARD 5 - 2300 KØBENHAVN S - CVR: 37939838
NEWSLETTER - LINKEDIN - KONTAKT OS