Program og menu

4-retters menu: 995 kr. pr. person (ekskl. drikkevarer)
Hele oplevelsen: 1.850 kr. pr. person inkl. vinmenu og vand 


En udsøgt 4-retters middag med nøje udvalgte vine

Kammusling med muslingefløde, selleri og boghvede
Chardonnay, Vieilles Vignes, La Grande Colombe, Pays d’Oc, Frankrig

Pocheret helleflynder med hummerbisque, hummerolie og bergamotte
Petit Clos, Sauvignon Blanc, Clos Henri, Marlborough, New Zealand

Oksemørbrad med trøffel, rødbede og karamelliseret løg
Château Macquin, Saint-Georges-Saint-Emilion, Frankrig

Chokoladetærte med blondechokolade, passionsfrugt og kokosiscreme
Beerenauslese Terrassen, Domäne Wachau, Østrig

Middagen afsluttes med kaffe og hjemmelavet kransekage. 

 

Efter middagen er der mulighed for at fortsætte festlighederne i Copenhagen Pier Bar, som
holder åbent til kl. 01.30.