I Bellagroup arbejder vi ud fra begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi - udover at levere den bedste service til vores gæster og kunder - også tager ansvar for forretningens påvirkning på miljø og samfund, og bestræber os på at have en postiv indvirkning på vores omgivelser. 

DRIVKRAFTEN I VORES FORRETNING

Vi bestræber os på at være den førende hospitality virksomhed i Danmark, det gør vi ved at fokusere på det der er vigtigst - hosting moments that matter. Dette er drivkraften i vores forretning og afspejles i alt hvad vi gør, herunder at udnytte vores potentiale til at påvirke vores omgivelser positivt.

Vi har derfor defineret bæredygtige fokusområder og iværksat konkrete initiativer indenfor hvert område.

NOGLE AF VORES INITIATIVER

Vores hoteller

BÆREDYGTIGHED I HOTELBRANCHEN

Hotelbranchen er ikke et felt, der typisk forbindes med bæredygtighed - men det er ikke ensbetydende med at man med målrettet indsats ikke kan gøre en væsentlig forskel for sine omgivelser.

Med Danmarks mest bæredygtige hotel, Crowne Plaza Copenhagen Towers, i spidsen for den grønne dagsorden, og med AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott Hotel lige i hælene, er der på alle vores hoteller et kontinuerligt fokus på gavnlige, og til tider skæve, initiativer. Senest gav Crowne Plaza Copenhagen Towers 300 hovedpuder til Center Sandholm Rødekors modtagecenter, da både puder og dyner med jævne mellemrum skal udskiftes på hotellet.

Med bæredygtighed som et essentielt omdrejningspunkt for vores hoteller, håber vi på at kunne inspirere andre aktører i branchen, og ikke mindst at bidrage positivt til vores omgivelser og gæstens oplevelse.

AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen Towers & Copenhagen Marriott Hotel er Green Key certificerede: 
Bella Sky Green Key  Crowne Plaza Green Key & Marriott Green Key

 

 

 

BELLAGROUP - CENTER BOULEVARD 5 - 2300 KØBENHAVN S - CVR: 37939838
NEWSLETTER - LINKEDIN - KONTAKT OS