I Bellagroup arbejder vi ud fra begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi - udover at levere den bedste service til vores gæster og kunder - også tager ansvar for forretningens påvirkning på miljø og samfund, og bestræber os på at have en postiv indvirkning på vores omgivelser. 

DRIVKRAFTEN I VORES FORRETNING

Vi bestræber os på at være den førende hospitality virksomhed i Danmark, det gør vi ved at fokusere på det der er vigtigst - hosting moments that matter. Dette er drivkraften i vores forretning og afspejles i alt hvad vi gør, herunder at udnytte vores potentiale til at påvirke vores omgivelser positivt.

Vi har derfor defineret bæredygtige fokusområder og iværksat konkrete initiativer indenfor hvert område.

NOGLE AF VORES INITIATIVER

Unge i job

EN PRAKTISK VEJ TIL UDDANNELSE

Unge i job er et løbende samarbejde mellem Bellagroup og lokale skoler, der har til formål at give unge 9. klasse elever et praktisk indblik i hvad det indebærer at arbejde med værtsskab og gastronomi. 

Hotel- og restaurationsbranchen har stort behov for flere medarbejdere med erhvervsfaglig baggrund, dog vælger færre og færre unge en erhvervsuddannelse efter grundskolen, mens hver femte unge slet ikke har en uddannelse 7 år efter afsluttet grundskole.

Pilot projektet med Højdevangens Skole blev afsluttet i februar 2019, med et event eleverne selv skulle prøve kræfter med at planlægge og afvikle.

Efter sommer fortsætter vi med et lignende forløb, der på samme vis både består af både praktiske og teoretiske moduler. Vi glæder os til at kunne præsentere et hold nye elever for konkrete eksempler på de mange uddannelses- og karriere muligheder, det erhvervsfaglige felt kan tilbyde.

 

BELLAGROUP - CENTER BOULEVARD 5 - 2300 KØBENHAVN S - CVR: 37939838
NEWSLETTER - LINKEDIN - KONTAKT OS