I Bellagroup arbejder vi ud fra begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi - udover at levere den bedste service til vores gæster og kunder - også tager ansvar for forretningens påvirkning på miljø og samfund, og bestræber os på at have en postiv indvirkning på vores omgivelser. 

DRIVKRAFTEN I VORES FORRETNING

Vi bestræber os på at være den førende hospitality virksomhed i Danmark, det gør vi ved at fokusere på det der er vigtigst - hosting moments that matter. Dette er drivkraften i vores forretning og afspejles i alt hvad vi gør, herunder at udnytte vores potentiale til at påvirke vores omgivelser positivt.

Vi har derfor defineret bæredygtige fokusområder og iværksat konkrete initiativer indenfor hvert område.

NOGLE AF VORES INITIATIVER

Original Beans

BÆREDYGTIG LUKSUS-CHOKOLADE I ALLERBEDSTE KVALITET

Det kunne vise sig at være en rigtig god historie at spise chokolade i allerbedste kvalitet, og selvom prisen i gennemsnit er 2,5 gange prisen på verdensmarkedet, er der mening med galskaben. En positiv sideeffekt er nemlig, at man hjælper mange og gode bæredygtighedsprojekter rundt om på kloden.

Hvad og hvem er Original Beans?
Virksomheden har eksisteret siden 2008 og arbejder for at bevare regnskov og gamle, sjældne kakaosorter gennem produktion af luksuriøs chokolade i samarbejde med lokale og småbønder verden over.

Original Beans arbejder støtter bl.a. bevarelsen af sjældne kakaosorter, beskyttelse af truede dyrearter, forbedring af bøndernes levevilkår, opbygge en af verdens første klimapositive forsyningskæder og innovativ komposterbar emballage. Dyrkning af skov-kakao er et bæredygtigt og grønt alternativ til mere destruktiv landbrugspraksis som f.eks. palmeolie.

Bellagroup har valgt 5 chokoladetyper: 
Virunga (Congo), Piura Porcelana (Peru), Esmeraldas (Ecuador), Femmes de Virunga (Congo) og Edel Weiss (Dominikanske Republik). Alle valgte chokolader sælges til nogle af verdens allerbedste restauranter og bag hver chokolade er et udviklingsprojekt.

Vil du vide mere om Original Beans foregår det her: www.originalbeans.com

 

BELLAGROUP - CENTER BOULEVARD 5 - 2300 KØBENHAVN S - CVR: 37939838
NEWSLETTER - LINKEDIN - KONTAKT OS