I Bellagroup arbejder vi ud fra begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi - udover at levere den bedste service til vores gæster og kunder - også tager ansvar for forretningens påvirkning på miljø og samfund, og bestræber os på at have en postiv indvirkning på vores omgivelser. 

DRIVKRAFTEN I VORES FORRETNING

Vi bestræber os på at være den førende hospitality virksomhed i Danmark, det gør vi ved at fokusere på det der er vigtigst - hosting moments that matter. Dette er drivkraften i vores forretning og afspejles i alt hvad vi gør, herunder at udnytte vores potentiale til at påvirke vores omgivelser positivt.

Vi har derfor defineret bæredygtige fokusområder og iværksat konkrete initiativer indenfor hvert område.

NOGLE AF VORES INITIATIVER

Honning fra ByBi

BELLA CENTER ER VÆRT FOR MANGE GÆSTER, HERUNDER FLERE HUNDREDE TUSINDE HONNINGBIER

Bella Center Copenhagen er vært for mange typer gæster. I den mere kuriøse ende hører de flere hundrede tusinde honningbier, der hver sommer holder til på vores omkringliggende grønne områder. I Danmark er arten desværre truet på grund af den udbredte brug af pesticider, men vi bestræber os på at skabe de helt rette kår for bierne, hvilket til gengæld er med til gøre København både grønnere og smukkere. 

Bierne passes af ByBi, der blandt andet rekrutterer biavlere blandt tilkommende flygtninge, langtidsledige og hjemløse.
Vores lokale bier producerer op til 50 kg honning per bikube. Og den lækre honning serverer vi blandt andet til vores gæster, samt bruger den i produktionen af vores egen lokale honningøl ”Bien” - Amber Ale. Velbekomme!

 

BELLAGROUP - CENTER BOULEVARD 5 - 2300 KØBENHAVN S - CVR: 37939838
NEWSLETTER - LINKEDIN - KONTAKT OS