I Bellagroup arbejder vi ud fra begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi - udover at levere den bedste service til vores gæster og kunder - også tager ansvar for forretningens påvirkning på miljø og samfund, og bestræber os på at have en postiv indvirkning på vores omgivelser. 

DRIVKRAFTEN I VORES FORRETNING

Vi bestræber os på at være den førende hospitality virksomhed i Danmark, det gør vi ved at fokusere på det der er vigtigst - hosting moments that matter. Dette er drivkraften i vores forretning og afspejles i alt hvad vi gør, herunder at udnytte vores potentiale til at påvirke vores omgivelser positivt.

Vi har derfor defineret bæredygtige fokusområder og iværksat konkrete initiativer indenfor hvert område.

NOGLE AF VORES INITIATIVER

Mad med omtanke

ET OMDREJNINGSPUNKT FOR VORES FORRETNINGSAKTIVITETER

Indkøb inden for ’Food & Beverage’ er et centralt omdrejningspunkt for vores forretningsaktiviteter. Bæredygtighed, pris og kvalitet er nøgleord i denne sammenhæng, når det er muligt foretrækker vi derfor at engagere os direkte med leverandører ved f.eks. at besøge deres produktionssted og samarbejde med eksperter for at sikre ’best pratice’ i samtlige aspekter af produktionen.

Når det kommer til bæredygtighed i forbindelse med kød- og mejeriprodukter, er dyrevelfærd en væsentlig grundsten. Vi prioriterer derfor at indkøbe kød fra leverandører, der tager hensyn til dyrenes behov og sætter dyrevelfærd højt.

Såfremt at det er muligt støtter vi vores leverandørvalg med følgende retningslinjer for bæredygtigt indkøb:

Lokalt
Indkøb i lokalområdet stimulerer vores lokale økonomi. Det betyder at vores varer er friske og transporten kort, hvilket er med til at reducere vores klimapåvirkning.

Sæsonens varer
Varer der er i sæson er både sundere, mere omkostningseffektive, og ikke mindst bedre for miljøet. Sæsonprægede varer er ofte også lokale.   

Fair Trade
Vi støtter op om fair handelsbetingelser og opfordrer bæredygtig landbrug i udviklingslande gennem vores indkøb. Når vores indsigt i handel- og arbejdsvilkår er begrænset foretrækker vi derfor at købe Fair Trade certificerede varer.

Økologisk og biodynamisk
Færre skadelige kemikalier og pesticider i vores mad er ensbetydende med sundere krop- og ikke mindst sind. Det betyder også renere grundvand for fremtidige generationer.

Dyrevelfærd
Vi indkøber kød og mejeriprodukter fra lokale landbrug som er engagerede i dyrevelfærd. Vi mener at den bedste kvalitet kød kommer fra sunde dyr.

Bæredygtigt fisk og skaldyr
Ved primært at købe MCS eller ASC certificeret fisk og skalddyr, er vi med til at beskytte vores havmiljø, samt overfiskeri i vores have.


Blandt vores leverandører finder du:

Hopballe Mølle Kylling
Vi får vores kyllinger fra Hopballe Mølle, som har fokus på dyrevelfærd og gode råvarer. De tilbyder derfor kvalitetskød solgt direkte fra gården uden unødvendige mellemled. Kyllingerne trives og har masser af plads til at røre sig på.
 
Oksekød fra Nordjysk Naturkød
Nordjysk Naturkød kommer fra dyr, der også plejer de mest sårbare arealer i Nordjylland. Nordjysk Naturkød er baseret på udvalgte kvægracer, som er sunde, robuste og rolige dyr, der trives med det frie liv.
 
Svinekød fra Grambogård
Siden 1999 har Grambogård produceret dansk kvalitetskød og de leverer vores svinekød. Svinekødet er fra grise opdrættet under sunde og miljørigtige forhold, hvor der dyrenes trivsel tages alvorligt.
  
Mælk fra Øllingegaard Mejeri
Vores mælk kommer fra økologiske Øllingegaard Mejeri, som får deres helt friske mælk fra 11 økologiske landbrug på Sjælland. Øllingegaard står selv for at afhente mælken, produktionen og transporten til kunderne.

Læs også om vores samarbejde med ByBi & Orang Utan Coffee

 

BELLAGROUP - CENTER BOULEVARD 5 - 2300 KØBENHAVN S - CVR: 37939838
NEWSLETTER - LINKEDIN - KONTAKT OS