Vores hoteller

Bellagroup driver de 3 internationale hoteller Copenhagen Marriott, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers med i alt knap 1.600 hotelværelser. 
 

GAVEKORT
Køb gavekort til vores hoteller

 

 

Copenhagen Marriott Hotel

I centrum af København på Kalvebod Brygge, helt ned til havnekanalen ligger det eksklusive Copenhagen Marriott Hotel. Med 406 rummelige og fuldt udstyrede værelser samt luksussuiter er det Danmarks største hotel med femstjernede omgivelser og femstjernet service.

Læs mere

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers i København er Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed. Det bæredygtige element går igen i alle aspekter af hotellet, og vores grønne profil gør, at vi bruger 65 % mindre energi end andre sammenlignelige hoteller. Hotellets mødeskov, sætter med sine 60 oliventræer og 4.500 bundplanter, bogstaveligt talt fokus på den bæredygtige profil, der også prioriteres højt, når møder og events afholdes. 

Læs mere

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Det 4-stjernede designhotel AC Hotel Bella Sky Copenhagen er med sine 23 etager, 811 værelser og 30 mødelokaler et af de største og mest æstetiske hoteller i Norden. Kvalitet og oplevelser er i højsædet, og vi tilbyder alt fra unikke mødefaciliteter i Bella Sky Conference & Event til fantastiske madoplevelser og afslapning.

Læs mere

 

BELLAGROUP - CENTER BOULEVARD 5 - 2300 KØBENHAVN S - CVR: 37939838
NEWSLETTER - LINKEDIN - KONTAKT OS