I Bellagroup arbejder vi ud fra begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi - udover at levere den bedste service til vores gæster og kunder - også tager ansvar for forretningens påvirkning på miljø og samfund, og bestræber os på at have en postiv indvirkning på vores omgivelser. 

DRIVKRAFTEN I VORES FORRETNING

Vi bestræber os på at være den førende hospitality virksomhed i Danmark, det gør vi ved at fokusere på det der er vigtigst - hosting moments that matter. Dette er drivkraften i vores forretning og afspejles i alt hvad vi gør, herunder at udnytte vores potentiale til at påvirke vores omgivelser positivt.

Vi har derfor defineret bæredygtige fokusområder og iværksat konkrete initiativer indenfor hvert område.

NOGLE AF VORES INITIATIVER

Sociale partnerskaber

JOBSKOLE FOR UDSATTE GRUPPER

Bellagroup bidrager aktivt til at løse sociale udfordringer i Danmark ved at integrere og inkludere mennesker, som står på kanten af arbejdsmarkedet.

Vores tætte samarbejde med jobcentrene og andre organisationer gør det muligt for os at skabe konkrete resultater og succeshistorier for mennesker, der ellers ville gå ledige. Vi har at gøre med personer, som tilhører udsatte grupper i samfundet og har brug for hjælp til at komme ind- eller tilbage på arbejdsmarkedet. Vi ansætter medarbejdere i praktikforløb, løntilskud, fleksjob, elevstillinger mm.

Case: Insourcing housekeeping

Fra d. 1. juli 2019 mangler AC Hotel Bella Sky Copenhagen 150-200 medarbejdere til opgaver indenfor bl.a. housekeeping og houseman, og da arbejdskraften ikke hænger på træerne, har det været nødvendigt at kigge på alternative rekrutteringsstrategier. Derfor startede 21 håbefulde integrationsborgere og kontanthjælpsmodtagere med ikke-vestlig baggrund d. 1. april i et 13-ugers praktikforløb hos Bellagroup. Af de oprindelige 21 borgere, der startede i forløbet, er 14 stadig med. Dertil kommer 5 borgere, der startede deres praktikforløb senere end resten.

Case: Jobskole for flygtninge

I efteråret 2016 indgik Bellagroup et samarbejde med Roskilde Kommune, og arrangerede et jobskole program for nyankomne flygtninge. Programmet bød blandt andet på 3-måneders praktikplads med sideløbende undervisning i dansk sprog, kultur og arbejdsmarkedsforhold. Efter forløbet blev 12 ud af 29 ansat på 5-stjernede Copenhagen Marriott Hotel som rengøringsassistenter. 

Se vores video om projektet her


Formålet med disse samarbejdsaftaler er først og fremmest, at give en marginaliseret gruppe mennesker en fair mulighed for at blive en del af et danske arbejdsmarked. Men som virksomhed ser vi selv stor værdi i sådanne projekter. Mangfoldighed på arbejdspladsen er en kæmpe styrke i vores serviceorganisation, og mødet mellem de nye praktikanter og vores faste medarbejdere, som står for deres træning, har allerede resulteret i værdifulde indsigter og nye perspektiver på både arbejdsliv og dagligdag.

 

BELLAGROUP - CENTER BOULEVARD 5 - 2300 KØBENHAVN S - CVR: 37939838
NEWSLETTER - LINKEDIN - KONTAKT OS